Bescherm jouw inkomen

We staan niet graag stil bij welke impact een tegenslag kan hebben op ons leven en ons inkomen. Toch is het belangrijk dat je inzicht hebt in jouw situatie, zodat je voorbereid én verzekerd bent wanneer je geconfronteerd wordt met (langdurige) ziekte of een ongeval met gevolgen op lange termijn.

Wanneer je even niet kan werken, val je al na 1 maand terug op 60% van je inkomen. Na 1 jaar moet je het met slechts 40% van je loon doen (vaak maar €500 à €600). Ook je extraatjes (zoals premies en maaltijdcheques) vallen weg.

Simuleer welke impact een tegenslag heeft op je inkomen

Wanneer je door ziekte of een ongeval even out bent, heeft dat een grote invloed op je inkomen. Met de gratis simulatie krijg je inzicht in hoe jij er financieel voor staat mocht je te maken krijgen met een tegenslag en arbeidsongeschiktheid. Je krijgt ook vrijblijvende suggesties om je inkomen te beschermen en wat dit ongeveer zou kosten.

De meeste zelfstandigen zijn verzekerd voor een gewaarborgd inkomen, maar particulieren staan hier zelden bij stil. Dat terwijl hun risico minstens even groot is.

Wil jij je geen zorgen moeten maken?

Bij ziekte of invaliditeit is het belangrijk dat jij je kan concentreren op wat belangrijk is: jouw gezondheid. Bekijk vrijblijvend met Pieter wat jij kan doen om je inkomen te beschermen.