Verzekeringen in Gent gezocht? Bij Assuco zit je goed!

Verzekeringen Assuco regio Gent

Welke verzekeringen in Gent komen nog tot bij je thuis? Welja, wij. Twee klontjes en een wolkje melk, graag. ☕

 

‘Oldskool’ verzekeraar in Gent

ASSUCO is een moderne makelaar met een oldskool service.

Want net zoals vroeger gaan wij op bezoek bij de mensen thuis. Dat persoonlijke contact is een must. Voor jou én voor ons.

Pieter is onze man op de baan, terwijl Lisa en Kelly zorgen dat alles gesmeerd loopt op kantoor. Wie je ook aan de lijn krijgt, we kennen jouw dossier bij naam. Niet bij nummer.

Eens babbelen?

Pieter komt graag kennismaken bij je thuis of op kantoor en steekt nadien je offerte persoonlijk binnen.

Pieter Moreels - Verzekeringskantoor Assuco in Zottegem

Dit vinden Niels, Kathleen en Ksenija van ons:

Pieter, Kelly en Lisa helpen je graag! - Team Assuco

Wie is Assuco?

Jouw verzekeringen regio Gent

ASSUCO is een verzekeringskantoor in Zottegem (niet te zot ver van Gent 😉) waar jij bovenal telt als mens.

Pieter Moreels is de leading man van dit team. Twintig jaar geleden afgestudeerd in verzekeringen en onmiddellijk begonnen bij een kantoor. 

Hij groeide uit tot expert schadebeheer en is een puur mensenmens: “Verzekeringen is een vertrouwensbusiness. Als verzekeraar moet je de mensen oprecht willen helpen, zo efficiënt mogelijk.”

Met die visie startte Pieter in 2016 zijn eigen kantoor, met succes. Al snel kwamen Lisa en Kelly het ASSUCO-team versterken.

24/7 beschikbaar
via Whatsapp

Supersnelle opvolging van je dossier

100% digitaal, 
zero paper policy

We kennen je.
Maar dan écht.

Hoe kunnen we jou helpen?

Assuco belooft plechtig jou, je gezin én je zaak te beschermen.

Verzekeringen voor jou en je gezin

Verzekeringen voor jou en je zaak

 

ASSUCO: vree wijze verzekeringen in Gent

Aaah, Gent! De stad van historische pracht en ‘vree wijs’ om in te wonen en te werken. Maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren …

Bij ASSUCO begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf en je dierbaren te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringen die zorgen voor gemoedsrust in elke fase van je leven.

Pieter is onze expert verzekeringen regio Gent. Hij staat persoonlijk voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste verzekeringen. Of het nu gaat om je auto, huis, gezin of bedrijf, ervaring genoeg in huis om jou te helpen de beste dekking te krijgen.

 

Up, close & personal verzekerd in Gent

Bij ASSUCO geloven we in een persoonlijke aanpak. Denk aan huisbezoeken, whatsapp’kes en 24/7 menselijke bijstand. Geen irritante robotstem of wachtmuziekjes hier.

We luisteren naar jouw specifieke behoeften en zorgen dat je verzekeringsoplossing perfect aansluit op jouw budget en levensstijl. Ons doel is om jou zorgeloos te laten genieten van het bruisende (werk)leven in Gent, wetende dat je goed beschermd bent.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over jouw verzekeringen in Gent. Pieter, Kelly en Lisa staan klaar om je te helpen genieten van jouw favoriete stad. Zelfs tijdens de Gentse Feesten.

De beste verzekeringen in Gent en omstreken?

Zij vinden van wel:

“Veel mensen zijn slecht verzekerd, worden slecht uitbetaald. Niet bij Assuco. Wij zijn gewoon eerlijk. Rechttoe-rechtaan, zonder veel tralala.”