Verzekeringen in Geraardsbergen die mee zijn met hun tijd? Dan zit je goed bij Assuco!

Verzekeringen Assuco regio Geraardsbergen

Verzekeringen in Geraardsbergen die mee zijn met hun tijd? Wat dacht je van een zero paper policy en een 24/7 whatsapplijn? 😉

 

Moderne verzekeraar in Geraardsbergen

Bij ASSUCO verspillen we niet graag papier, net zomin als jouw tijd. Bij ons zet je al je handtekeningen digitaal en geef je schadegevallen online aan. Simpel en snel.

En wij? Wij staan je 24/7 bij met een directe whatsapplijn voor hoogdringende gevallen. Dan laat Pieter alles vallen en komt hij naar Geraardsbergen gesneld.

Eens babbelen?

Pieter komt graag kennismaken bij je thuis of op kantoor en steekt nadien je offerte persoonlijk binnen.

Pieter Moreels - Verzekeringskantoor Assuco in Zottegem

Dit vinden Erik, Kathleen en Wesley van ons:

Pieter, Kelly en Lisa helpen je graag! - Team Assuco

Wie is Assuco?

Jouw verzekeringen regio Geraardsbergen

ASSUCO is een verzekeringskantoor in Zottegem (niet te zot ver van Geraardsbergen) waar jij bovenal telt als mens.

Pieter Moreels is de leading man van dit team. Twintig jaar geleden afgestudeerd in verzekeringen en onmiddellijk begonnen bij een kantoor. 

Hij groeide uit tot expert schadebeheer en is een puur mensenmens: “Verzekeringen is een vertrouwensbusiness. Als verzekeraar moet je de mensen oprecht willen helpen, zo efficiënt mogelijk.”

Met die visie startte Pieter in 2016 zijn eigen kantoor, met succes. Al snel kwamen Lisa en Kelly het ASSUCO-team versterken.

24/7 beschikbaar
via Whatsapp

Supersnelle opvolging van je dossier

100% digitaal, 
zero paper policy

We kennen je.
Maar dan écht.

Hoe kunnen we jou helpen?

Assuco belooft plechtig jou, je gezin én je zaak te beschermen.

Verzekeringen voor jou en je gezin

Verzekeringen voor jou en je zaak

 

ASSUCO: jouw verzekeringen in Geraardsbergen

Geraardsbergen is een stad vol charme en pittoreske landschappen. Wie er woont of werkt, wordt instant verliefd op die warme gezelligheid. Al kan er altijd wel iets foutlopen …

Bij ASSUCO begrijpen we dat het maken van de juiste keuzes op het gebied van verzekeringen van essentieel belang is. Daarom bieden wij deskundig advies en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Ons team van ervaren verzekeringsmakelaars regio Geraardsbergen staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringen.

 

Deskundig verzekerd in Geraardsbergen

Of je nu op zoek bent naar autoverzekeringen, woningverzekeringen, levensverzekeringen of bedrijfsverzekeringen in Geraardsbergen, wij hebben alle ervaring om jou op maat te begeleiden.

Bij ASSUCO geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat je verzekeringsoplossingen krijgt die perfect passen bij jouw situatie. Ons doel is om jou gemoedsrust te geven, wetende dat jouw belangen goed beschermd zijn.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over jouw verzekeringen in Geraardsbergen. Pieter staat klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste dekking die jouw leven en bezittingen optimaal beschermen.

De beste verzekeringen regio Geraardsbergen?

Zij vinden van wel:

“Soms spreek ik ook tegen onze winkel. Dan raad ik een bepaalde verzekering bijvoorbeeld af. Waarom? Omdat ik weet dat de klant er in zijn specifieke situatie niet beter van wordt.”