Zoek je naar verzekeringen in Wetteren? Bij Assuco zit je goed!

Verzekeringen Assuco regio Wetteren

Dringend nieuwe verzekeringen nodig in Wetteren? Pieter staat in no time aan je deur. Probeer maar eens. 😉

 

Verzekeringen nodig in Wetteren?

Bij ASSUCO gaat de klant voor op ál de rest. Nieuwe verzekeringen nodig? Pieter staat in no time aan je deur in Wetteren.

Zitten we hier met onze vingers te draaien of zo? Zeker niet. Maar als jij belt, laten we effectief alles vallen. En die koninklijke service zie je niet overal.

Eens babbelen?

Pieter komt graag kennismaken bij je thuis of op jouw kantoor. We steken nadien je offerte persoonlijk binnen.

Pieter Moreels - Verzekeringskantoor Assuco in Zottegem

Dit vinden Luc, Kathleen en Linde van ons:

Pieter, Kelly en Lisa helpen je graag! - Team Assuco

Wie is Assuco?

Jouw verzekeringen regio Wetteren

ASSUCO is een verzekeringskantoor in Zottegem (niet te zot ver van Wetteren) waar jij bovenal telt als mens.

Pieter Moreels, de zaakvoerder, studeerde 20 jaar geleden af in verzekeringen en startte onmiddellijk bij een kantoor.

Hij groeide uit tot expert schadebeheer. “Verzekeringen is een vertrouwensbusiness. Als verzekeraar moet je de mensen oprecht willen helpen, zo efficiënt mogelijk.”

Met die visie startte Pieter in 2016 zijn eigen kantoor, met succes. Al snel kwamen Lisa en Kelly het ASSUCO-team versterken.

24/7 beschikbaar
via Whatsapp

Supersnelle opvolging
van je dossier

100% digitaal, 
zero paper policy

We kennen je.
Maar dan écht.

Hoe kunnen we jou helpen?

Assuco belooft plechtig jou, je gezin én je zaak te beschermen.

Verzekeringen voor jou en je gezin

Verzekeringen voor jou en je zaak

 

ASSUCO: partner verzekeringen in Wetteren

De Wetteraars zijn fier op hun groene plantengemeente. Voor fietsers en wandelaars echt ideaal! En het is er ook prettig wonen en werken, geef toe. Al kan het soms ook wel eens misgaan …

Daarom zijn wij er: ASSUCO, jouw partner verzekeringen regio Wetteren. We begrijpen dat het veiligstellen van jouw financiële toekomst cruciaal is. Daarom bieden wij op maat gemaakte verzekeringen die jou, je gezin en/of je bedrijf beschermen.

Pieter is onze verzekeringsexpert regio Wetteren. Hij staat voor je klaar om jou deskundig te begeleiden bij het vinden van de juiste verzekeringen. Of je nu op zoek bent naar autoverzekeringen, brandverzekeringen, hospitalisatie– of bedrijfsverzekeringen, Pieter adviseert je graag over de beste opties.

 

Optimaal verzekerd in Wetteren

Bij ASSUCO streven we naar een persoonlijke benadering. Eerst en vooral luisteren we dus naar JOUW verhaal en wensen. Daarna stellen we een op maat gemaakte verzekeringsoplossing voor, die past binnen jouw budget en jouw toekomstige doelen.

Wij zijn geen gladde verkopers, nee. Ons doel is om jou levenslang gemoedsrust te geven, wetende dat jouw financiële belangen (privé en professioneel) correct beschermd zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw verzekeringen in Wetteren. Onze verzekeringsmakelaars bij ASSUCO staan klaar om jou te helpen bij het veiligstellen van je toekomst in de bekendste rozengemeente van Vlaanderen.

De beste verzekeringen regio Wetteren?

Zij vinden van wel:

“Bij ons kan je al jouw dossiers op elk moment digitaal raadplegen in een app. Geen om-en-weer gemail of lange wachttijden. Dringend hulp nodig? Dan bel of whatsapp je direct met mij.”
- Pieter Moreels, ASSUCO