Verzekeringen Merelbeke gezocht? Bij Assuco zit je goed!

Verzekeringen Assuco regio Merelbeke

De beste verzekeringen van Merelbeke en omstreken? Goeie vraag, maar… wat versta jij onder de beste? 😉

 

De beste verzekeraar in Merelbeke?

Bij ASSUCO zit je verzekerd als de beste, dat sowieso. Maar wat onze klanten nog meer appreciëren, is dat we 24/7 bereikbaar zijn en dat we nog oldskool bij je thuis komen.

Zo is Pieter jouw reddende engel als je op zondagavond in een dikke hoop miserie belandt.

Zijn superkracht? 20+ jaar ervaring. Zijn supertool? Whatsapp.

Eens babbelen?

Pieter komt graag kennismaken bij je thuis of op kantoor en steekt nadien je offerte persoonlijk binnen.

Pieter Moreels - Verzekeringskantoor Assuco in Zottegem

Dit vinden Paul, Lorena en Dorien van ons:

Pieter, Kelly en Lisa helpen je graag! - Team Assuco

Wie is Assuco?

Jouw verzekeringen regio Merelbeke

ASSUCO is een verzekeringskantoor in Zottegem (niet te zot ver van Merelbeke) waar jij bovenal telt als mens.

Pieter Moreels – zelf Merelbekenaar! – is de leading man van dit team. Twintig jaar geleden afgestudeerd in verzekeringen en onmiddellijk begonnen bij een kantoor. 

Hij groeide uit tot expert schadebeheer en is een puur mensenmens: “Verzekeringen is een vertrouwensbusiness. Als verzekeraar moet je de mensen oprecht willen helpen, zo efficiënt mogelijk.”

Met die visie startte Pieter in 2016 zijn eigen kantoor, met succes. Al snel kwamen Lisa en Kelly het ASSUCO-team versterken.

24/7 beschikbaar
via Whatsapp

Supersnelle opvolging van je dossier

100% digitaal, 
zero paper policy

We kennen je.
Maar dan écht.

Hoe kunnen we jou helpen?

Assuco belooft plechtig jou, je gezin én je zaak te beschermen.

Verzekeringen voor jou en je gezin

Verzekeringen voor jou en je zaak

 

ASSUCO: expert verzekeringen Merelbeke

ASSUCO is jouw expert verzekeringen regio Merelbeke. Wij zijn onafhankelijk, klopt. Dat wil zeggen dat we los van enige instelling samenwerken met een heleboel maatschappijen. Zo hebben we een perfect zicht op de markt, op elk moment. En kunnen we jou de beste verzekeringen aanbieden op maat.

 

Wist je dat…

  • Pieter een diploma Bank & Verzekeringen op zak heeft? Na zijn studies werkte hij 13 jaar voor een groot kantoor als expert schadebeheer. Da’s dan ook zijn sterkte: hij spoort in no time hiaten op in je dekking.
  • Wij allesbehalve gladjanussen zijn? Wij willen niet verkopen, nee. Het enige wat wij willen, is een langetermijnrelatie opbouwen met jou. Zodat je op elk moment gerust kan leven, wonen en werken.
  • Pieter zweert bij huisbezoeken? Omdat hij dan jouw werkelijke situatie en risico’s veel beter kan inschatten. En natuurlijk staat hij zo veel dichter bij jou als klant. Aja, en hij is zélf van Merelbeke! 😊

 

Unieke verzekeringen in Merelbeke

Bij verzekeringen ASSUCO regio Merelbeke kan je terecht voor een breed scala aan verzekeringen.

Of je nu particulier bent of ondernemer, wij bieden autoverzekeringen, familiale verzekeringen, schuldsaldoverzekeringen, pensioensparen, brandverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, reisverzekeringen, cyberverzekeringen en ga zo maar door.

Wij kennen al onze klanten persoonlijk en zijn 24/7 beschikbaar om hen te ondersteunen. We werken snel en efficiënt, en bieden zelfs een handige digitale tool, de MyBroker app, waarmee je jouw verzekeringsdossier altijd bij de hand hebt.

Klaar om te ontdekken wat onze unieke verzekeringsmakelaar in Merelbeke voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en Pieter helpt je graag verder in mensentaal.

De beste verzekeringen regio Merelbeke?

Zij vinden van wel:

"Ik geef eerlijk advies en leg alle opties voor. Wij denken mee met jóuw portemonnee en gaan voor een langetermijnrelatie."